Hejdå våra älskade nya vänner.

Vår sista kväll i Sihanoukville har varit helt fantastisk!
Som alltid när vi kommer inrullandes på grusvägen till gatan där Mr An bor och har sin skola bemöts vi utav alla glada barn som ropar efter oss av glädje. Redan här tåras ögonen upp.
Vi har från första stund blivit så väl omhändertagna och alla vill vara i vårt sällskap, den enorma glädjen och kärleken de här barnen och ungdomarna gett oss är glädje som inte går att jämnföra med någonting annat!

Efter det varma välkomnandet bjöds vi på fint uppdukad mat som till en början såg mer aptitlig ut sen sist, vi tog tillbaka det när vi sen upptäckte hela kycklingklor i soppan! Annars smakade allting bra och vi är trots allt enormt tacksamma för gesten och inbjudan!
Efter maten bjöds vi på efterrätt som bestod av färskplockad dragonfrukt, mango och någon form av citrusfrukt. Därefter samlades barnen runt oss under taket då det kom en skur från himlen, vi sjöng massvis av sånger och delade med oss av svenska favoriter.
Lekar lektes också och vi gav bort våra sista leksaker vi haft med oss från Svergie.
När vi tillsist skulle avsluta kvällen och ta farväl av alla tog det emot i oss alla. Tårarna rann hejdlöst ner från Evelinas kind medans Linnea hade svårt att inse att det här var kanske sista gången vi träffar dessa underbara människor och barn!
Avsked är alltid svåra men det här var otroligt svårt att ta in då vi kommit så nära dom på så kort tid. Vi hoppas verkligen att vi får chansen att träffa våra nyfunna vänner igen någon gång i framtiden! Saknaden är redan stor.











Här får ni ett videoklipp där ni verkligen hör hur barnen hälsar oss välkomna varje gång vi kommer! Vi blir tårögda bara vi lyssnar på det nu, vi kommer saknar allt, det gör vi redan nu!



Nu har vi packar klart våra saker, imorgon drar vi vidare till Siem Reap där vi ska besöka Ankor Wat.
Och vår överraskning till några ungdomar här är att vi tar med oss dom!
Så för första gången i deras liv ska de få se en del av deras historia, bo på hotell, äta på resturang och simma i en pool!
Det ska bli riktigt kul att se hur dom upplever allt det!
Nu måste vi sova, klockan ringer om 5 timmar!
Godnatt, vi saknar er där hemma!

Kommentarer
Postat av: HölmaMammsen o Hölmapappsen

Underbart att prata med dig och det är så kul att se att ni har det förhållandevis bra. Tyckte att du såg smal ut eve, lite Robinsonstuk över det hela.

Hoppas ni får en bra upplevelse de sista dagarna innan hemresan. Tyvärr är jag i Jönköping när du kommer hem men vi får väl fortsätta med Skype.



Älskar er alla för det ni gör och det är kul att ni motbevisade min kommentar att ni inte skulle fixa detta. Ha en god fortsättning på allt ni gör så hörs vi, Kramar Mamsen o Pappsen

2011-11-04 @ 21:20:07
Postat av: RisMamsen

Längtar efter att få höra din röst.......Har du läst mitt meddelande på Facebook?

Pussar i massor från Mamsen

2011-11-05 @ 19:34:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0